FILMMAKING, PHOTOGRAPHY, EDITING

Latest post

  Recent projects

  • On The Road S01E04 – Independence Day Resurgence

   On The Road S01E04 – Independence Day Resurgence

   On The Road eshte nje web show produksion i Video in Motion Studio i ideuar dhe drejtuar nga Marsel Tefa.
  • On The Road S01E02 – The Hobbit The Battle of the Five Armies

   On The Road S01E02 – The Hobbit The Battle of the Five Armies

   On The Road eshte nje web show produksion i Video
  • On The Road S01E03 – Spectre

   On The Road S01E03 – Spectre

   On The Road eshte nje web show produksion i Video
  • Introducing Volkssmart S50

   Introducing Volkssmart S50

   Directed by: Marsel Tefa Produced by: Video in Motion Studio Client: VolksSmart
  • Si u realizua performanca e Paul Walker pas vdekjes | VFX Breakdown

   Si u realizua performanca e Paul Walker pas vdekjes | VFX Breakdown

   VFX Breakdown sjell per ju teknikat e realizimit te skenave te
  • VolksSmart S53 // TV AD

   VolksSmart S53 // TV AD

   Directed by: Marsel Tefa Produced by: Video in Motion Studio
  • Efektet e filmit – The Hobbit The Battle of Five Armies

   Efektet e filmit – The Hobbit The Battle of Five Armies

   VFX Breakdown ju con ne prapaskenat e realizimit te efektet vizuale te betejave masive e teper te komplikuara te filmit
  • Efektet e filmit – Malificent

   Efektet e filmit – Malificent

   Nje bote e dyte me efekte vizuale qe askush tjeter
  • On The Road S01E01 – Fury

   On The Road S01E01 – Fury

   On The Road eshte nje web show produksion i Video