Disa Fakte rreth Game of Thrones

Game of Thronës ka mbyllur sezonin e tij të pest dhe në pritje të sezonit të gjasht dhe të librit të fundit të George R. R. Martin i cili duhet të dal në fillim të 2016 këto janë disa fakte interesante që kam mbledhur për fansat e Game of Throne.

Për të gjithë ata që nuk e kanë parë serialin deri në sezonin e pest ose nuk kane lexuar librat nuk ju këshilloj ta lexoni pasi ky material tregon pjes kyçe nga ngjarjet (spoiler) që mund t’ju prishi pritshmërin kshq vendosni vet nëse doni ta lexoni apo jo. (more…)

Continue ReadingDisa Fakte rreth Game of Thrones

10 Fotot që sdua ti shoh më në Instagram

Instagrami në përgjithësi është shumë gallat është i vetmi rrjet social i fokusuar tërësisht tek fotot dhe mua në përgjithësi më pëlqen të bëj foto dhe të shoh fotot e të tjerëve. Por ka disa foto që na kanë lodhur duke i parë lartë e posht nëpër instagram dhe besoj se nuk jam i vetmi që si duron dot më. Këtu jan 10 fotot që besoj se sduhet ti publikoni më në instagram. (more…)

Continue Reading10 Fotot që sdua ti shoh më në Instagram

Mënyrat e ndryshme se si aparati juaj fotografon

Mënyrat e ndryshme se si aparati juaj DSLR fotografon mund të jen të pa qarta për fotografët e rinj. Pasi të keni mësuar trekëndëshin e ekspozimit është koha që të mësoni edhe se çfarë aparati juaj mund të bëj. Unë do t’ju shpjegoj hap pas hapi të gjitha mënyrat e fotografimit që gjenden në aparatin tuaj kështu që herës tjetër kur të bëni foto do jeni më të qarte se kë të zgjidhni. (more…)

Continue ReadingMënyrat e ndryshme se si aparati juaj fotografon