FILMMAKING, PHOTOGRAPHY, EDITING

Latest post

  Recent projects

  • VIM Studio Aerial Showreel

   VIM Studio Aerial Showreel

  • Revista Perla Fondacioni Saadi Shirazi

   Revista Perla Fondacioni Saadi Shirazi

  • Battle: Tirana Trailer

   Battle: Tirana Trailer

  • Illyrians Surfcasting Club Albania Documentary

   Illyrians Surfcasting Club Albania Documentary

  • Si realizohen Reklamat e Makinave

   Si realizohen Reklamat e Makinave

   VFX Breakdown ju con ne prapaskenat e realizimit te reklamave
  • Tubertini Cup 2017

   Tubertini Cup 2017

  • On The Road S01E04 – Independence Day Resurgence

   On The Road S01E04 – Independence Day Resurgence

   On The Road eshte nje web show produksion i Video in Motion Studio i ideuar dhe drejtuar nga Marsel Tefa.
  • On The Road S01E02 – The Hobbit The Battle of the Five Armies

   On The Road S01E02 – The Hobbit The Battle of the Five Armies

   On The Road eshte nje web show produksion i Video
  • On The Road S01E03 – Spectre

   On The Road S01E03 – Spectre

   On The Road eshte nje web show produksion i Video