You are currently viewing Disa Stuntman të Talentuar Rikrijonë Skenat e Dyluftimit të Witcher dhe Mandalorian

Disa Stuntman të Talentuar Rikrijonë Skenat e Dyluftimit të Witcher dhe Mandalorian

Në qoftëse s’keni parë The Wicher dhe The Mandalorian ju rekomadoj ti shikoni këto dy serial sepse kanë skena aksioni shumë të bukura.

Teksa po lundroja në internet gjeta dy video të realizuar nga fansa të këtyre serialeve që janë pothuajse në nivelin e origjinalit përsa i përket nivelit të dyluftimeve.

Të dyja këto video janë krijuar nga regjisori Micah Moore. Disa nga punët e tij të mëparshme kanë qënë me Riot Games dhe Autodeck. Ndërsa performanca është e vetë stuntman-ve.