Ghost Recon Alpha

Ghost Recon Alpha bazohet ne serine e gjate Tom Clancy dhe Alpha eshe nje prequel i Ghost Recon: Future Soldier. Me saktesishte eshte nje film i shkurter 20 minutesh me buxhet te madh per fansat qe i paraprine lojes qe ka dale ne 22 Maj 2012. (more…)

Continue ReadingGhost Recon Alpha

Tre gjerat me esenciale qe duhet te keni per lentet tuaja.

Ja disa nga gjerat qe une rekomandoje qe ju duhet te keni me lentet tuaja.
Qe diten e pare qe ju do te blini lenten tuaj te re shitsi do t’ju sugjeroj qe te blini te pakten nje filter UV bashke me te. Nuk po flas ketu per cmimin apo cilesine e materialit qe ata mund t’ju shesin por eshte nje nga ato gjera qe ju duket ta keni patjeter. Nje filter UV nuk eshte ndonjegje e vecante qe do te ndryshoje ne menyre drastike cilesin e imazheve tuaja, por do te mbroje lenten nga elemente si pislleku, vaji, pluhuri dhe me e rendesishmja gervishjet. (more…)

Continue ReadingTre gjerat me esenciale qe duhet te keni per lentet tuaja.